Skiathos

Lite impulsiv sådär som jag är ibland, särskilt när jag får för mig något särskilt, bokade jag en resa till Grekland igår kväll :) I augusti blir det blir ön Skiathos där de spelade in Mamma Mia- filmen. Skönt att ha något mer att se fram emot! Nicke och mamma gör mig sällskap. Jag tror att jag är värd det.
.

 

 

 


Del II- "Föräldrar"

Mobilen. Många önskar nog att denna pryl aldrig uppfunnits med tanke på hur mycket problem som den kan ställa till med. Här är några berättelser till. Denna gång om felsms till föräldrar. Pinsammare kan det bara inte bli!

Till:
Mamma
Sms: Tar du med en extra kniv? I fall vi skulle behöva skära huvet av varsin samtidigt.
Svar: Nej sluta. vad säger du. varför svarar du inte när jag ringer?

Förklaring: Min vän Fredde och jag skulle fiska. Jag ville att han skulle ta med en kniv extra. Mamma som fick smset trodde vi skulle ut och mörda.

Till: Pappa (Polis)
Sms: Var ju inte så fint att jag körde berusad igår kväll bara. Fatta om jag åkt fast!
Svar: Vad fan är det du säger? Svara när jag ringer!

Förklaring: Hade varit på fest och en kompis mådde inte så bra så jag fick fixa hem honom. Jag hade druckit minst (dock en hel del ändå) och fick offra mig... Farsan blev så jävla arg så det finns inte!

Till: Pappa
Sms: Låtsades att sova och smygtittade på dig när du sprang omkring naken. I Like :P
Svar: Det var det jävligaste jag hört. Vi pratar inte om det här mer.

Förklaring: Skulle skicka till min pojkvän som sov över hos oss. Men skickade till pappa som tror att det är något allvarligt fel på mig. Tillägga att han inte visste att Henke min pojkvän sovit över. Hen blev förvånad när Mamma sa att han gjort det. Han kanske förstod då att det var ett felsms men vi har inte pratat om det.

Till: Pappa
Sms: Fan va nice , ikväll blir det fest och verkligen kröka till
Svar: Om du inte vill fira julafton utan tänder så borde du komma hem med en gång

Förklaring: Hahaha skulle skriva det här till en polare men kom till min pappa. Var nog hemma på under 10 minuter :P Inte lätt att vara enda dottern.. Resultatet blev ett långt snack och utegångsförbud

Till: Pappa
Sms: Tjenna snygging! Jag tänkte höra om du skulle komma på en nattmacka i min säng och mellan mina ben! ;) Och göra de du är super på? ;) Puss!
Svar: Johanna, vad fan säger du!? och vem skriver du sånt till egentligen!? Herregud! Om du ska skicka sådana sms får du skicka rätt. Det där var inte roligt att läsa. Sovgott!!!!

Till: Mamma
Sms: Skulle vara najs om du fixade 1 35:a jäger och ett 6-pack corona och 2 russian (vodka) tills på onsdag
Svar: OM DU VILL SE DAGENS LJUS NÅGON GÅNG MER I DITT LIV KOMMER DU HEM OM 10 MINUTER!!!


Pinsamt!

Sitter här på min lediga dag och hade tråkigt fram tills jag hittade en hemsida och nu har jag skrattat på mig i evigheter! Visst har ni alla varit med om att skicka SMS till helt fel person? Lyckligtvis har det inte blivit alltför pinsamt, men här har vi några personer som har haft rejält med otur. (Varning för humor under bältet)


Till: Freja
Sms: Freja bjöd på ärtsoppa till middan, nu skiter jag väl på mig första natten hos henne.
Svar: Inget

Förklaring: Åhhh jag skäms nu och skämdes då, hon satt nämligen bredvid mig när hon läste det, som tur va så sket jag inte på mig. Det skulle skickats till en polare.

Till: Linus
Sms: Fan vad roligt det va igår, jag stoppade in två strumpor i min bh när Linus va hos mig och han trodde verkligen mina tuttar va så stora :)
Svar: Haha okey då vet jag...

Förklaring: Gud så pinsamt, jag skämdes så jag höll på att dö. Men som tur var så tog han det som ett skämt och vi är tillsammans nu :)

Till: Tjejen
Sms: Sos!! Svara när jag ringer. Du måste komma med toapapper. Sitter på muggen hos Amanda och det finns inget jävla papper. Skynda. Jag är skyldig dig 10 tjänster sen.
Svar: Hej du har säkert skickat fel. Men det finns i städskrubben. Ta dig dit så slipper din polare. ;-) Jag gillar dig för du är knasig. Kram /Amanda

Förklaring: Skulle skicka om hjälp till min polare men det kom till min flickvän som nu är min sambo. Fantastisk tjej men sjukt pinsamt just då. Vi skrattar åt det fortfarande ibland.

Till: Tjejen
Sms: Kan du inte klä ut dig till en pirat och ta mig i rumpan ikväll? :)
Svar: Med vad? Träbenet?

Förklaring: Skulle skicka till min manlige älskare, men det gick till min flickvän.

Till: Killen
Sms: Så sjukt pinsamt. Jag tror att jag råkade fisa högt i natt när jag sov hos Tobbe. Jag vaknade av det i alla fall. :s jag skäms i hjäl. Fan skall jag göra??
Svar: Hahaha jag hörde det.

Förklaring: Skickade till min kille som jag varit tillsammans med i 2 månader. Det var menat till min bästa vän. Jag trodde jag skulle dö när jag såg att svaret var ifrån honom och inte ifrån min vän.

Till: Ny kille
Sms: Pinsamt så jag dör. Vi käkade tacos i går. Blev dålig i magen men höll mig hela kvällen och natten. Nästan. Smög upp i natt och gick på toan sen blev det stopp. Allt bara flöt om kring. Jag skäms ihjäl. Vad skall jag göra. Jag bara smet därifrån. Kram / Jossan
Svar: Jo tack jag märkte det. Inte bara pinsamt av dig utan snuskigt att inte ta hand om det själv.

Förklaring: Ni förstår vad som hände genom mitt skickade sms. Jag skäms fortfarande för det. Vi har inte hörts mer sen dess. Nästan ett år.
Jag var jätte kär men det sket sig kan man säga. Smset var menat till min bästa vän.

Till: Ny tjej
Sms: Katastrof på festen i går. Stoppade in en minisaltgurka i arslet på fyllan. Den vred sig och fastnade. Nu får jag fan inte ut den. Hur fan gör man.  :/
Svar: Haha Ok. Friskt ?!?

Förklaring: Jag trodde jag skulle dö när jag fick svar am min nya tjej istället för min kompis. Skulle kunna mördat henne bara för att jag skämdes så.

Till: Mamma
Sms: hej baby! vill du komma över och mysa lite? Mamma är inte hemma så vi kan ha sex i hennes sköna säng ;) 
Svar: Du ska fan inte göra något med någon tjej i min säng!!

Till: Pappa
Sms: Pappa åker bort ikväll så du kan väl komma över? Skulle vilja testa att ha sex på köksbänken;)
Svar: Inget. Pappa kom ner i mitt rum och skällde i säkert en timme och stannade slutligen hemma.

Förklaring: Detta skulle ju såklart till min pojkvän. Min pappa är jehovas vittne och anser att man inte ska ha sex före äktenskapet, särskilt inte i hans kök.

Till: Pappa
Sms: Har du haft trekant nångång?! Jag hade det med två killar, det var helt sjuuukt!
Svar: Nix, jag har haft chansen, men då backade jag. Kändes inte rätt liksom.

Förklaring: Jag var skitfull och minns inte att jag skickat smset, så vem det var menat till vet jag inte. Försökte ljuga och säga att det inte var sant dagen efter, men han trodde mig inte ;o

Till: Pappa
Sms: Du borde komma hit så snart som möjligt! För jag är kåt och snart kommer jag börja använda varenda grönsak i köket. ;) 
Svar: Håll dig borta från köket!!!

Förklaring: Skulle skicka detta till mig pojkvän som jag saknade. Råkade dock skicka detta till min pappa och det va lätt pinsamt. Efter det snackade vi inte på 4 veckor. :/

Till: Pappa
Sms: Vart skulle vi festa ikväll? Snodde ytterligare 200 spänn från farsgubben :)
Svar: Där blev du utan pengar detta halvår ungjävel! Vi ska prata omgående!!

Förklaring: Skulle igentligen skicka detta sms till kompisen Perra men det blev till pappa.. Levde ganska fattigt den månaden..

Till: Chefen
Sms: Om du är ute och snurrar så snälla kan inte du köpa ett paket tamponger, normal. Tack du är bäst
Svar: Kan inte, sitter hos kund och måste skynda mig tillbaka. Sen så tycker jag att du kan köpa sånt själv på vägen hem

Förklaring: Var säker på att jag skickade till min man men det hamnade tydligen i min chefs inkorg. Min chef är inte den man ber göra saker åt en.

Till: Chefen
Sms: Fan pallade inte jobba i dag så jag sjukade ur mig. Kom över så köper vi en pizza och lirar Xbox.
Svar: Du skall vara på jobbet inom 30 minuter.

Förklaring: Skickade fel till min chef. Jag som planerade en skön hemmadag med Xbox 360, pizza och polare.

Till: Chefen
Sms: Tack för igår, men du jag måste berätta en sak, jag har fått någon typ av infektion där nere... snälla kolla upp det.
Svar: Jag förstår om du sjukanmäler dig i morgon

Förklaring: skulle skicka sms'et till min kille, men råkade skicka det till min chef :(

www.felsms.com
.
Det här gjorde verkligen min dag!!
.

Vinter-OS

Jag är inte särskilt kontaktbar just nu när det är Vinter-OS :) Jag har väntat i fyra år och nu äntligen får jag inta soffan och bevitta allt detta :) Dessutom är sändningarna på kvällstid så jag behöver inte sjukskriva mig från skolan :) Nästa vecka börjar vi på ny kurs igen och den verkar vara döden så jag tänker inte säga mer om den nu...
.
Idag har jag simmat och det gick inte så värst jättebra. Men det är inte riktigt lika lätt att simma i något som verkar vara en vågmaskin (vuxna gör magplask från femman- rakt ner i motionsbassängen) Helt lagligt dessutom... Men jag fick ändå mina 40 längder gjorda- kanske kan öka med några längder framöver.
Ikväll har jag fortsatt att leta resa till familjen och jag och mamma är överens om resmålet nu :) Så kul att ha något att se fram emot och längta till! Just nu står Brolle som Buddy Holly 12 mars näst på schemat och sen är det födelsedag på det. Kanske jag kan behålla lite motivation i skolan hela den här terminen också!
.
Men som sagt, tillbaka till OS och lite kvällsmat i form av hamburgare och pommes (kan behöva smälla i mig nåt riktigt onyttigt såhär efter simningen).
.
.
.
Det närmsta jag kommit vintersport...

Nu börjar tjatet...


Jag har syndat...

...Sebastian hade födelsedagsfest i lördags med tema "S". Alla socionomer tycker säkert att det vore självklart att jag borde gå dit som "SocionomStudent". Jag gick dit som "Sjuksköterska" och jag gav mig iväg till Herrgårn, fortfarande som sjuksköterska. Ja, jag måste ha syndat... Det var en rolig fest i alla fall, med både Nässjö- och Linköpingsfolk :)
.
De här tre veckorna har i övrigt varit ganska intensiva med ett nytt arbete och seminarie varje vecka. Men å andra sidan så har de rusat förbi- jag har fortfarande inte insett att det faktiskt är februari nu. Kursen om barn och ungdomar har i alla fall varit otroligt intressant. Så intressant att jag skulle kunna nöjesläsa litteraturen. Det är alltså bra :)
.
Igår var jag och simmade i badhuset och det går bara bättre och bättre för varje vecka. Förstår bara inte de i min ålder som gör "bomben" rakt ner i motionssimmet... Alltid lika härligt och uppfriskande med en kallsup. Skönt ändå att få bubbla lite efter och sen ta bussen hem och äta rejält med mat!
.
Nu ska jag tvätta klart och sen gå till biblioteket. Ha en bra dag!

RSS 2.0