Morgonsol

Jag trodde att det skulle ta tid att vänja sig vid tidiga morgonar, men jag måste säga att jag njuter lite av att cykla till bussen klockan sju. Solen börjar gå upp bakom golfbanan och alla bilar är på väg till jobbet- det känns faktiskt lite mysigt trots att det är tidigt. Sen när jag är framme på campus så hälsar busschauffören alla godmorgon, trevlig dag och resa...och glöm inte bältet.
Dagens slutsats är att jag måste börja dricka kaffe. Men det kommer jag inte göra för det finns fortfarande chokladmjölk.


Keane- Everybody's changing


13 dagar och jag tror att det fungerar.

Då har jag alltså skaffat mig en sån hära...blogg. Kan vara bra att ha när jag vill dämpa min uttråkan.
Så för att börja någonstans så är mitt nya hem från och med nu (för er som inte vet) Mårdtorpsgatan i Linköping.  Hemma kommer förstås alltid vara Smultronvägen, så vi kan väl istället kalla det för min nya vistelseort, som det så fint står på facebook. Det låter bättre- inte lika drastiskt.
Trots mycket tvivel så trivs jag alldeles utmärkt bra i min nya lägenhet och snart så ska jag börja bjuda upp lite vänner. Någon som kan fylla ut tystnaden lite. Ines har redan varit här och ätit chokladmuffins dock :) Hon är välkommen när hon vill. Kanske även bror flyttar in ett tag, i väntan på sin nya lägenhet (förhoppningsvis närmare min).
Nu väntar jag bara på målarna som ska snygga upp stället ännu mer och sedan kan jag vara nöjd.
Utbildningen på Linköpings Universitet, campus Norrköping slår också över förväntningarna faktiskt. Jag tror att jag kommer trivas där, särskilt med mina nya klasskompisar :)
Ikväll är det finsittning på Trappan. Jag skulle ju så klart ha varit med om inte biljetterna tagit slut. Nolle-Ps Grand Finale och jag får gå på bio istället. Men jag är inte bitter för imorgon ska vi krönas till ettor :)


Jimmy Eat World - 23


RSS 2.0