Nya året

Oj, här har det visst inte hänt mycket på ett tag... Det får vi ta och ändra på :)

Under de här veckorna på nya året har jag varit hemma i Sävsjö och umgåtts med mina vänner. Linda, Sarah och hennes kompis Emelie festade till det förra helgen och det var nog längesen jag hade så roligt! Från en ganska lugn hemmafest drog vi vidare till hotellet i Vetlanda och så trappades festandet upp :) Slutligen hemma hos Sarah igen lagade vi fläskkotlett och potatismos mitt i natten/morgonen. Inte dåligt! Jag längtar till nästa gång jag kommer hem för då ska vi minsann göra om det :)

Väl uppe i Linköping igen så har vi kastats in i den nya kursen om barn och ungdomar. Denna veckan har alltså bestått ganska mycket av plugg men jag har också varit duktig och simmat i badhuset. Trots att jag hade världens klantdag så gick det ganska bra... Det ska bli varje onsdag från och med nu. Nästa vecka följer till och med bror med och tvättar sig lite :)

Ikväll har jag försökt styra upp en spel- och vinkväll med Sebastian, Johan och Martha. Det tror jag kommer bli trevligt! Imon blir det Tornby för en sväng på ikano och ikea. Resten av helgen ser rätt så lugn ut.

Kram och trevlig helg!



Varför hatar alla snön? Det är fint ju :)


Mellanmål/Uttråkan

Höstterminen är officiellt över, sedan i torsdags. Den två dagars långa projektredovisningen inför femtio pers är över och jag tror för första gången att jag faktiskt kommer kunna klara av att ta mig igenom socionomutbildningen utan problem. I slutet av januari kommer det nog bli lite insparksfester och så vidare :)

Idag har jag storstädat varenda millimeter av lägenheten och ikväll händer det ingenting. Jag har bekantat mig lite med pisang ambon så här en lördagskväll och så går Bruce Springsteen på repeat. Tacopajen är det in heller mycket kvar av. Alltså inte helt fel ändå.

På måndag åker jag hem på obestämd tid och då blir det efterlängtad tjejkväll med massa tjöt :)





Termin två

Jag är tillbaka i storstaden och jag får redan panik. På vägen hem från stan var bussen överlastad med folk och barnvagnar. Varenda sittplats upptagen och gången var proppfull av snuviga och hostiga människor. Heja. Min hypokondriska sida tror att jag borde ha blivit jättesjuk. Förresten så verkade det som att alla idag måste ha åkt buss för att det är roligt och inget annat. Det var aldrig nån som klev av. Jag gillar inte folk. Åtminstonde inte i mängder... 1-0 till Sävsjö.

Dagen har gått åt till att packa upp, städa kylskåpet och luncha med mig själv på stan (som för övrigt är ett bra tips för matälskare.) Tydligen så tycker de synd om en och vräker på extra mat och även sånt man inte har beställt. Medlidande eller var jag bara ovanligt söt idag? Jag struntar i vilket, för jag fick sjukt mycket mat idag :) 

Nu har jag tre slappa, men förmodligen dödstråkiga skoldagar framför mig, sen är jag åter ledig i tio dagar. Då ska jag åka hem igen och ha myskväll med Ines och Sarah.
Det är även dags att hitta skolmotivationen för jag kan inte direkt påstå att jag känner mig sådär på alerten...




2010

Då var även nyårsafton över. Kvällen, och även eftermiddagen för den delen, spenderades hemma hos Dennis. Det var väldigt mycket folk och kvällen gick alldeles för fort!
Här kommer i alla fall lite vimmelbilder.
 

Bara två år kvar till jordens undergång. Jag tar examen i samma svep, känns lite surt måste jag säga. Prognosen för år 2010? Jag har ingen aning. Förutom då att jag kanske, eller mycket bestämt, vill åka utomlands. Var och med vem är bara frågan. Kanske jag ska pröva på lite nya saker- vilket jag faktiskt redan hunnit med för i måndags drog jag, Sebastian, Esa och Becca iväg till Isaberg för att åka skidor. Detta har jag alltid velat pröva, men eftersom vi inte är någon skidåkande familj har jag aldrig kommit längre än skidor på längden. Så detta var helt nytt och det var faktiskt riktigt roligt (särskilt att åka lift, hmm). Jag ramlade givetvis ett antal gånger och idag kan jag fortfarande inte sträcka ut på mina vader, men vad gör väl det? Vi stannade nästan hela dagen och fikade i picknickstugan. Alltså en väldigt bra dag i ett väldigt bra sällskap!


Nu har jag fem dagar kvar i Sävsjö, sen åker jag tillbaka för ett knippe redovisning för att sedan åter få tio dagar ledigt i väntan på början av nästa kurs. Jag tror det blir en lugn vår, vilket betyder att jag kan åka hem lite oftare.
Idag har jag pluggat och gjort klart halva projektarbetet, i eftermiddag blir det bara chill framför brasan och en bra film. Jag känner mig dock onekligen sugen på att ge mig ut i all snö...




I år lovar jag att vara lite snällare...


RSS 2.0