Folkpark och Bal

Hade väldigt roligt igår på folkparkskvällen- ångrar inte att jag åkte hem :) Fick till och med lite sol när vi grillade! Drog mig hemåt sen vid halv sex-snåret och sov till halv tio. Drömde om råkodning som vi pratar om i skolan och jag fick det verkligen inte ur hjärnan, så jag var tvungen att ge mig upp efter alldeles för lite sömn! Ujuj :/ Fast det hela fick nog vara värt det :)
.
Ikväll ska jag gå upp och titta på Sävsjös studentbal och sen ska jag inta soffan. Imon blir det upp tidigt för att åka med mamma o pappa till Ikea, Jönköping och sen vidare mot Linköping där vi ska fira lite mors dag och packa ihop min lägenhet litegrann. På tisdag kommer jag nämligen hem ordentligt för sommaren och det ska bara bli så skönt!
.

.
För två år sedan var det jag som gick på bal :)

Det luktar grillat

Först ikväll har fem soliga dagar fått ge efter för lite regn häruppe! Men det struntade jag och Sebastian i och tog en kvällspromenad med var sitt paraply. Skönt det också efter att ha suttit och pluggat i soffan hela eftermiddagen... Skönt att ha kommit igång lite i alla fall, alltid den jobbigaste biten. Har åtminstone tagit vara på gott jag kunnat på helgens kanonväder. Har tagit promenader, suttit ute och pluggat och i fredags blev det grillkväll. Kändes ganska givet :) Man kan ju inte låta bli efter fem månaders mörker...
.
Igår städade jag även hela lägenheten från topp till tå så nu är jag redo att flytta hem för sommaren- längtar till om en vecka då jag har min sista skoldag :) Knasigt, men så är det!
Nu ska jag titta på "premiären" av Sex and the city mellan elva och tolv. Perfekt tid nu till sommaren! Imon ska jag göra en intervju med en blivande sjuksköterska och sen blir det mer plugg.
.
,
Nu blev jag hungrig...

Sommar!

Idag har det varit sommar i Linköping och säkert i hela vårt avlånga land! :) Lite molnigt nu på eftermiddagen men fortfarande t-shirt och shorts-väder. Var på stan i förmiddags och uteserveringarna var proppfulla med folk som fikade och åt glass- såg rätt så härligt ut! Jag skulle gå på jeansjakt, men det blev bara massa annat (o)nödigt. Lite dumt med tanke på att jag bara kommer i ett par jeans numera. Mm-m! :)
.
Jag har i alla fall varit duktig och suttit ute nu i eftermiddag och läst i min tråkiga bok om Samhällsvetenskapliga metoder. Kan inte riktigt förstå hur någon kan vara så tråkig att ens komma på tanken att skriva en sån bok... Nu måste jag sätta igång med en del kvinnogöra, om man säger så. Lägenheten ser ut som ett slagfält! Förstår inte hur detta kommit sig! Jag har i alla fall haft mitt roliga idag...
.

I väntan på självdisciplin

Kanske dags att uppdatera lite efter en hel vecka! Dessvärre har det inte hänt så värst mycket förutom att jag varit hemma över helgen och hann då med en långpromenad med Marie ett besök på Boda Borg med bror och hans vänner. Riktigt roligt ju! Dock inget för de med dåliga knän...
.
Väl tillbaka i Linköping så är det råplugg som gäller. Jag vill lova att jag går på reserverna nu då jag inte ens orkar stänga av väckarklockan längre. Energi tack! Det får nog bli en runda på stan imon så kan jag nog allt tvinga mig själv att göra nåt nyttigt på eftermiddagen :) Muta mig själv helt enkelt!
.
Idag har jag varit en riktig glasögon-orm efter att ha tappat mina linser :(
.

Idealet för en onsdagskväll

Lill-lördag idag och jag har haft en väldigt lång dag! Den började i skolan klockan nio och slutade vid fyra efter effektivt grupparbete och lite för mycket datorstirrande X( Det var i alla fall skönt att bli klar med det mesta av världens tråkigaste arbete. Hua! Ja, jag vet: ALLT kan inte vara roligt...
.
I vilket fall slängde jag i mig lite mat när jag kom hem och tog sedan bussen till stan där jag mötte upp Theresa, Ida och Kristina utanför City Bowl. Game on! Hur kul som helst med bowling ju! Tyckte min första runda gick rätt så bra, men sen när man tittar på alla andra som slår strike med vänsterhanden bakom ryggen och dessutom bara för nöjes skull, så inser jag att man kanske inte har så värst mycket att komma med ändå... Intressant att se hur funktionshindrad jag kommer uppleva mig imorgon bara! Heja... Efter bowlingen åt vi ihop på Butterfly och snackade lite skit. Trevligt som bara den tycker jag :) Dock inte lika kul att vänta en halvtimma på bussen i regnblåsten sen :/ Riktigt oväder ute!
.
Väl hemma ska jag sno in mig i en filt och titta ikapp på Grey's Anatomy. Sen blir det rejäl sovmorgon imon och Sävsjö på kvällen. Skönt!
.

Min svaghet

Ryan Bingham- The Weary Kind


En alvedon och spotify

Dagen har mest spenderats genom att sitta och stirra in i väggen och tänkt på hur mycket nyttiga saker som jag verkligen borde göra. Men idag har jag verkligen varit sämst på att ta mig i kragen! Försökte trotsa min envisa förkylning igår genom att sitta ute i solen (och blåsten) men idag när jag vaknade märkte jag att det inte riktigt hade löst sig som jag hade tänkt mig... Alltså är kvällens utekravall på campus inget alternativ! Men det kommer fler tillfällen innan jag åker hem :) Jag får fixa en egen kravall ikväll istället- det får väl bli som vanligt i morgonrock och i sällskap av tvättkorg, musik och banandrink! Så får vi ta igen detta imorgon hoppas jag! :) Jag har i alla fall lyckats med att skaffa nytt Word och skickat iväg ett sista CV. Sen som vanligt...
.
Förresten har jag glömt tipsa om Shutter Island som jag och Sebastian såg på bio förra helgen. Längesen jag såg en så bra film!
.


Nedräkning

Nu gör jag som man gjorde när man var liten: räknar ner dagarna till "sommarlovet". Bara 4 veckor, 9 schemalagda skoldagar, 9 föreläsningar, 2 seminarium, 1 workshop, 2 gruppuppgifter, 1 enskild uppgift och B-uppsatsen kvar sen har jag gått mitt första år på universitetet ;) Tipsar alla om att börja plugga- det är inte alls så farligt! Dock lite segt nu när man börjar få sommarkänslor och spring i benen :) Igår satt jag hela vägen till Norrköping och tänkte på grillfest med kubb, bad och gitarrspelande. Kommer definitivt bli en bra sommar!
.
.
Svenska skärgården är kanske lite underskattad?

RSS 2.0