Valborgskravall!

Nu är tentan över och vi har avslutat civilrätten (som tydligen ska vara en av de tuffaste kurserna under utbildningen) och jag tror att den gick kanon! Så himla skönt! :) Tror dock alla var ganska trötta i bilen på hemvägen, vilket vi insåg när vi kom till Mjölby. Ja, vi missade avfarten och motorvägen är lååång!
Idag är det valborg också så det innebär ju dubbel fest :) Tog sovmorgon idag och sen hämtade jag min cykel på campus. Har gjort mig i ordning för kvällens grillfest hos Jakob och kravall i Kårallen. Det kommer bli kul!
Hoppas ni får en bra valborgsmässoafton!
.

Födelsedagsfirande och Tentaplugg!

Ja, vilken combo... Men nu har jag i alla fall tentapluggat färdigt för den här gången! Jag har ingen aning om hur det kommer gå imorgon men jag kan nog inte göra bättre än så här. Drömde dock i natt att jag kuggade två gånger på tentan :/ Vet inte om det var ett dåligt tecken mån tro? Skönt att kunna lägga undan böckerna och alla hundra papper efter den här veckan. Har mest varit hemma i Sävsjö där jag har blivit firad av familjen och lite släkt, men också av Ines, Sarah och Linda. Vi förfestade lite hemma i källaren och gav oss sedan ner till kulturhuset och Rock n' Roll-kvällen. Där är ju allt som vanligt, men kul att träffa gamla klasskompisar. Hälften har gift sig och resten har skaffat barn känns det som. Börjar känna mig lite stressad :/ Sävsjö bjöd i alla fall på fint vårväder och det tog jag vara på så gott jag kunde! Härligt med sol!
.
Nu ska jag ner och handla lite sen ska jag äta gott och titta på Grey's. Bums i säng blir det sedan för imon ska jag gå upp halv sex. Buhu! Snälla Theresa kör in oss till Norrköping så jag slipper ta tåget i alla fall! Får bli en sväng på stan imon efter tentan om jag känner mig förtjänt av det. Med det i åtanke så går det säkert lättare att stiga upp ur sängen!
.
Tema rosa på en del presenter i år :)

Dagens fynd!

Idag är jag bara så trött! I skolan har vi haft ett långt seminarie följt av tre timmars föreläsning om Hyreslagen :/ Försökte sjunka ner lite diskret i stolen, men den är alldeles för hård för att faktiskt kunna somna i. Fick inte mycket sömn i natt då Ryds problembarn spelade fotboll mitt i natten och använde mina fönster som målstolpar. Det dunkade på rätt så friskt... Börjar känna mig som en gnällig gammal tant som på riktigt överväger att ringa störningsjouren. Jag är verkligen en tvättäkta student! Not.
.
Min födelsedag blev lite bättre efter skolan då jag och Sebastian tog en 7 kilometers-promenad i skogen och sedan blev jag bjuden på middag och massage! Inte dåligt! Vill även tacka alla snälla för gratulationer :)
.
Idag gjorde jag världens kap förresten. Tradera kan vara hur kul som helst ju! Nästan lite farligt emellanåt. Nu ska jag titta klart på hockeyn tillsammans med en febrig Sebastian :(
.
.
J LINDEBERG- TISHA
- SÅLD FÖR 11 KR TILL MIG :)

I'm turning 21 today!

Ånej, jag börjar bli gammal! :) Det var väl ungefär min första tanke när jag vaknade idag.
Fast 21 är väl kanske inte så farligt ändå! Förr blev man ju myndig vid den här åldern så jag har väl precis blivit vuxen då :) Det ska i alla fall firas lite i helgen med både familj och vänner. Förhoppningsvis blir det fint väder så att grillning kan få stå på schemat!
.
Igår fick jag massa fina rosor av min snälla pojkvän och så gjorde vi god (smörgås)tårta!
Bättre än vanlig tårta :)
Dagen har lite tråkigt nog spenderats i skolan och nu borde det vägas upp med något roligt. Men exakt vad det blir får jag nog återkomma med. Hoppas ni haft en bra dag i solskenet!
.

Freedag!

Ännu en skolvecka har gått och jag lider inte så värst mycket av nya kursen, trots att det är mycket plugg. Kanske är det solen som hjälper! :) Är det fint väder imon ska jag gå bort till de lite grönade delarna av Ryd för att sätta mig och plugga lite. Hoppashoppas! Jag saknar verkligen en balkong dagar som de här... Men man kan ju inte få allt!
.
Ikväll ska jag och Sebastian gå över till Johan och Martha. Det ska bli väldigt trevligt. Tummen upp! Och på måndag fyller jag år så just nu finns det inga skäl till att sitta och tjura! Nästa helg blir det Sävsjö och då ska jag och Sarah festa till det igen. Så klart :)
.

Sol och kärlek på samma gång

Helgen har varit hur bra som helst! I fredags gick jag och Sebastian till Herrgårn där vi mötte upp hans kompisar. Vi käkade, kastade pil och intog baren. Ett ganska skönt sätt att spendera en fredagskväll! :) Sedan kom Helenis i lördags och vi åkte ner på stan på en gång för att shoppa och äta på mitt favoritställe Mokka. Tyvärr var det väldigt tråkigt väder så Linköping visade inte upp sig från sin bästa sida om man säger så... Men sen kom Sofia och förgyllde dagen lite extra och vi fikade på mammas kakor precis som förr :) På kvällen gjorde vi Ciabatta med tomat och mozzarella (= väldigt gott och enkelt).
.
.
Tillbaka ner till stan för att gå på bio, vilket för min del var evigheter sen! Det är verkligen något särskilt ändå att gå på bio, det borde man göra oftare :) Hemma sent och därför tog vi en ordentlig sovmorgon för att sedan vakna pigga till solen. Efterlängtat! Det blev en promenad bort till Campus och sedan en liten rundtur i Ryd. Tack för en kul och intensiv helg!
.

.

Jag och Sebastian tog senare en fruktstund i eftermiddagssolen tillsammans med halva Ryd :) Så mysigt nu när studenterna har letat sig ut för att grilla, spela kubb och umgås överallt! Det är ett riktigt vårtecken som vem som helst blir glad av!

Nu ska jag plugga resten av dagen och utan balkong blir det mest att titta på solen idag. Tråkigt men å andra sidan ska det bli fint hela veckan!

.

Isn't it? :)


Tjejhelg!

Fredag igen och härlig helg på ingång! Cilvilrätt har pluggats flitigt hela veckan och det är rätt så kul faktiskt (minus arbetsrätten som jag inte fattar ett skvatt av). Efter skolan så städade jag lägenheten (kanske lite slarvigt) och så kom Nicke en sväng och åt lite mat. Han hade blivit bestulen på sin matlåda idag= Krig på jobbet :P Igår var jag snäll och bjöd honom på Pasta Carbonara, tips från Marie, och det var riktigt gott! Sedan tittade vi på 24 och Jack Bauer, som jag har lurat i honom att titta på och vem blir inte helt fast i den serien? Tips från mig om ni gillar spänning!
.
Imon ska jag möta Helena på stationen vid tio-tiden och sen ska vi ha en väldigt rolig dag full av shopping och god mat förhoppningsvis! Kanske till och med hennes syster Sofia kommer hit från Norrköping och i så fall blir det precis som förr i tiden när vi var små :)
.
Nu drar jag till Herrgården för mat och dryck och fredagsmys!
Ciao!
.

Vårkänslor

Tillbaka från påskfirandet i Sävsjö. Det blev en ganska lugn helg, särskilt eftersom jag inte behövde plugga nåt :) Påskafton festades in i Landsbro med Sarah och lite andra folk. Det var heltrevligt! Jag passade även på att träffa Marie och mina kusiner, så det var bara bra och sen är det ju alltid skönt att komma hem och få lite extra kvadratmetrar att röra sig på :) Hoppas bara inte på några hål i tänderna som svar på ett välfyllt påskägg!
.
Till helgen kommer Helena hit från Jönköping och vi ska shoppa och gå på bio är det tänkt. Remember me. Det kommer bli väldigt kul! Ska se om jag lyckas skämma bort henne något ;) Fram tills dess är det bara föreläsning och plugg i civilrätt som gäller. Men det ska nog gå det också!
.
Nu ska jag se på sista avsnittet av Sex and the City, sen blir det bara att sätta sig med böckerna igen. Morot och piska, det är väl så det funkar antar jag. Som tur är går det lite lättare nu när jag har vårkänslor i kroppen!
.

RSS 2.0